Vineri, 2024-03-29, 2:02 AM | Welcome Guest | Registration | Login
RSS

CumSa.ucoz.com

Main » Arhiva
Sunt mai multe platforme unde ai putea sa iti faci un forum.
Spre exemplu . www.myforum.ro , www.3xforum.ro , acum depinde si ce fel de forum vrei sa faci.
Majoritatea forumurilor gratuite au si un ads ( reclama , pop ) .
Crearea unui forum gratuit nu dureaza mai mult de 5-10 minute , iti alegi un design si apoi faci toata treaba din control panel.
 
Views: 1185 | Added by: cumsa | Date: 2008-08-21 | Comments (0)

Deoarece in ultimii ani comunicarea online a luat amploare, specialistii din domeniu acorda o importanta tot mai mare strategiei web. Aceasta se bazeaza pe calitatea conceptului si a continutului. Continutul online reprezinta orice tip de informatie digitala inclusa intr-o pagina web sau in alte medii asemanatoare. Continutul web inseamna mult mai mult decat simplul text. El cuprinde: meniu, forumuri, jocuri, treceri in revista, link-uri, imagini, sunet, video, fisiere pentru download, cautarea in site, formulare si multe altele.

CRP-ul, principalul factor in realizarea site-ului
Cel mai eficient mod de a incepe cercetarea si documentarea pentru strategia de dezvoltare a continutului web este aplicarea CRP-ul (Content Requirements Plan). Acesta va permite sa dezvoltati strategia de continut astfel incat realizarea designului web sa fie condusa de cerintele continutului. CRP este un ... Citeste mai departe
Views: 1331 | Added by: cumsa | Date: 2008-08-19 | Comments (4)

Nicotina reprezinta o adictie ce trebuie luata in serios. Daca ai incercat sa te lasi de fumat si nu ai reusit, stii cat este de greu sa te lupti cu aceasta dependenta. Numai gandul renuntarii la tigara ii determina pe multi fumatori sa devina subit morocanosi si irascibili. Se spune ca adictia nocotinei la nivel psihologic este mai greu de combatut decat dependentele date de cocaina sau de heroina. Daca te afli in postura de a vrea sa scapi de tigari o data penru totdeauna, dar nu reusesti, sunt sigura ca vei fi de acord cu ceea ce urmeaza.
 
Renuntarea la fumat iti este accesibila inclusiv tie. Nu uita ca in fiecare an sunt mii de fumatori care se lasa de acest viciu.

Poate ca te intrebi cum de reusesc altii, in timp ce tie ti se pare imposibil. Daca te bazezi pe faptul ca trebuie sa te simti pregatit pentru a te lasa de fumat, risti sa nu ajungi sa te ... Citeste mai departe
Views: 1217 | Added by: cumsa | Date: 2008-08-19 | Comments (0)

Raspundem aici multor cititori care ne-au intrebat daca nu cunoastem vreo metoda pentru a castiga la Loto.

Va prezentam in continuare cateva metode de aflare a numerelor castigatoare la Loto:

1. Cu o zi inainte de a depune biletul la Loto, desenati pe o foaie mare de hartie (tip "Bloc de desen") numerele de la 1 la 49 astfel, sub forma unei matrici cu 7 linii si sapte coloane.

Luati un pendul si treceti peste fiecare cifra, incet. Veti observa ca pendulul are o miscare de rotatie in sensul acelor de ceasornic pentru un numar "pozitiv" si o cu totul alta miscare pentru un numar "negativ" (inainte/inapoi, rotatie stanga etc.). In cazul in care la prima trecere v-au iesit mai mult de sase numere "pozitive", mai treceti a doua oara cu pendulul doar asupra acestor numere. Pastrati-le pe cele la care vibreaza pendulul si anulati-le pe cele la care pendulul are o vibratie slaba.

In sapte din zece cazuri aceasta metoda da rezultate foarte bune.

Iata in co ... Citeste mai departe

Views: 1170 | Added by: cumsa | Date: 2008-08-19 | Comments (0)

Sport ecologic
Foto: AP
Degeaba incerci sa te mentii sanatos facand sport, daca, prin asta, nu faci decat sa poluezi. Mai mult d ... Citeste mai departe
Views: 1197 | Added by: cumsa | Date: 2008-08-19 | Comments (0)

Acest articol îşi propune sa demonteze unul dintre "miturile" cele mai vehiculate pe piaţa de web design din România, şi anume că pentru realizarea unui site ai nevoie de programe puternice cum ar fi Macromedia Dreamweaver (pentru cod si asamblare), Adobe Photoshop (pentru editarea imaginilor) sau Macromedia Flash (pentru animatii).

Din fericire, lucrurile nu stau deloc aşa. Un site nu este nimic altceva decât un produs oarecare şi, drept urmare, trebuie gândit în termeni de investiţie si recuperare a investiţiei. Dacă firma la care lucraţi are nevoie de un site simplu, fară efecte speciale si alte brizbrizuri, nu are ... Citeste mai departe

Views: 8201 | Added by: cumsa | Date: 2008-08-19 | Comments (1)

Continuam tutorialul de web design cu programe gratuite, prezentând pe scurt alternativele pentru programul de editat imagini si cel de animatii flash.

Editorul de imagini - Fară îndoială, cea mai bună soluţie de înlocuire a unui program puternic precum Adobe Photoshop o reprezinta GIMP. GIMP este un editor de imagine open-source (ceea ce înseamna ca, în esenţa, poate fi folosit gratuit) si pune la dispozitia utilizatorilor majoritatea funcţiilor clasice dintr-un program performant similar. Cu GIMP se pot realiza prelucrari avansate de imagini si animaţii .gif si se poate lucra pe baza de straturi (layer-e). Programul dispune de o colectie importanta de efecte speciale si are si optiune de harţi de imagini. Deşi a fost iniţial dezvoltat pentru utilizatorii de Linux, GIMP functioneaza fară probleme si sub Windows, cu condiţia ca utilizatorul sa-şi fi i ... Citeste mai departe

Views: 99103 | Added by: cumsa | Date: 2008-08-19 | Comments (1)

Dupa ce ne-am "înarmat" cu programele care ne trebuie pentru a construi website-ul dorit, urmeaza sa trecem propriu-zis la lucru. Chiar daca nu e nevoie sa fim niste maestri ai penelului, trebuie sa stim totusi câte ceva despre limbajul HTML, în special, si despre site-urile web, în general.

Limbajul HTML (sau XHTML, cum i se spune la ora actuala ultimei sale variante) se remarca prin simplitate. Este un limbaj pe baza de marcaje (sau tag-uri), fiecare marcaj putând suporta mai multe atribute. De exemplu, pentru a scrie îngrosat sau italic textul din interiorul unui anumit paragraf, trebuie sa folosim marcajele <p></p> - pentru a delimita paragraful, respectiv <b></b> (bold)si <i></i> (italic) pentru formatele speciale.

Codul paragrafului precedent, de exemplu, arata astfel:

<p>Limbajul HTML (sau XH ... Citeste mai departe

Views: 1068 | Added by: cumsa | Date: 2008-08-19 | Comments (0)

Te-ai apucat sa faci sport. Buuun! Insa dupa o singura ora la sala, te doare tot corpul de parca ai fi trecut printr-un razboi. Desigur, ai febra musculara. In continuare, te invatam cum sa ii supravietuiesti.
Febra musculara este cauzata de acumularea de acid lactic la nivel muscular. In general, ea este provocata de efortul anaerob. Cand toti muschii te dor, cea mai mare dorinta a ta este sa te trantesti in pat si sa nu te mai misti de acolo. Mare greseala! Vei vedea ca febra se amelioreaza pe masura ce faci mai multa miscare, pentru ca miscarea antreneaza metabolizarea acidului lactic. De asemenea, mai poti incerca sa faci dusuri sau bai calde, care te relaxeaza si dilata vasele de sange.

De obicei, cand facem febra musculara luam imediat aspirina. Aspirina nu ajuta la "vindecarea" febrei, ci blocheaza numai receptorii de durere, asa ca febra nu va trece mai repede cu ajutorul ei.

... Citeste mai departe
Views: 1043 | Added by: cumsa | Date: 2008-08-19 | Comments (0)

"Chiar daca nu eşti un geniu poţi folosi aceleaşi strategii ca Aristotel sau Einstein pentru a declanşa puterea creatoare a mintii si pentru a-ti planifica mai bine viitorul"

Următoarele opt strategii va încurajează sa ganditi productiv si nu reproductiv pentru a găsi soluţii la probleme. Aceste strategii sunt similare cu felul in care au gândit geniile creatoare din arta, stiinta si industrie de-a lungul istoriei.

1. Priviţi o problema in mai multe feluri si gasiti noi perspective pe care nimeni altcineva nu le-a găsit (sau publicat!)

Leonardo da Vinci credea ca pentru a cunoaşte forma unei probleme trebuie sa începi prin a invata cum sa o restructurezi prin metode diverse. Era de părere ca prima perspectiva asupra unei probleme este prea subiectiva. Adesea, problema in sine este reconstruita astfel încât devină una cu totul noua.

< ... Citeste mai departe

Views: 958 | Added by: cumsa | Date: 2008-08-19 | Comments (0)

« 1 2 3 4 »

Our poll

Rate my site
Total of answers: 284

Login form

News calendar

«  March 2024  »
SuMoTuWeThFrSa
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Search

Subtitrari ::filme online gratis ::Digisport LiveFilme online ::filme noi 2010