Joi, 2024-04-25, 9:10 PM | Welcome Guest | Registration | Login
RSS

CumSa.ucoz.com

Main » 2008 » Septembrie » 8 » Cum sa slabesti rapid
Cum sa slabesti rapid
5:11 AM
Vrei sa pierzi din greutate cat de repede se poate? Exista diferite metode de a slabi rapid, si alegand un regim de slabit sanatos poate fi foarte recompensator. Acesti pasi simpli va vor arata cum sa slabiti relativ repede. Va recomandam inainte sa cititi acest articol sa cautati sa adoptati un regim de viata cat mai stabil si sanatos, sa nu faceti excese, sa nu va infometati deoarece hrana asigura energia dar si starea generala de sanatate fizica si mentala

Metoda simpla de a slabi rapid

  1. Verificati atitudinea. Gandeste pozitiv si incurajeaza-te pe tot parcursul regimului.
  2. Cauta o sala de fitness sau forta intr-o zona in care iti place si convine ca locatie. Inainte de ati face un abonament consulta-te si cu prietenii, poate au experiente ce ar fi bine sa le cunosti.
  3. Incepe sa te obisnuiesti sa practici un regim cardio intens cel putin de 2 ori pe saptamana, timp de cel putin 45 minute, in timp ce practici si un program de antrenament pt pierderea in greutate, de 3 ori pe saptama. Acesta este un pas important pentru a slabi rapid.
  4. Cauta diferite diete, nu te axa pe prima despre care citesti. Sunt foarte multe variante de diete alimentare pe care le poti gasi in reviste si in reclame.
  5. Alege o dieta bazata pe nevoile si specificatiile tale. Este important sa alegi o dieta cu care esti sigura ca te poti descurca, atat financiar cat si fizic, deoarece daca urasti dieta pe care ai optat-o o sa iti fie usor sa abandonezi. Unele programe de slabit sunt scumpe si necesita sa cumperi mancare speciala.
  6. Tine cu dintii de dieta si regimul de antrenament. Este nevoie de timp pt a pierde din greutate si acest lucru sa fie vizibil si evident. Mult succes.

Idei si avertismente despre regimele de slabire

  • Intreaba un nutritionist pentru sfaturi in privinta diferitelor tehnici de a tine un regim, in felul acesta te vei hotara mai usor ce dieta sa tii.
  • Fiti atenti la reviste. Uneori au cupoane de reduceri pentru produse de slabit.
  • Fiti foarte atenti daca va decideti sa luati orice fel de medicament sau supliment alimentar.
  • Nu alegeti regimuri nesanatoase. Pierderea rapida a greutatii poate fi periculoasa si de obicei se obtine un rezultat pe termen scurt.
Views: 1923 | Added by: cumsa | Rating: 0.0/0 |
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:

Our poll

Rate my site
Total of answers: 284

Login form

News calendar

«  Septembrie 2008  »
SuMoTuWeThFrSa
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Search

Subtitrari ::filme online gratis ::Digisport Live Filme online