Sambata, 2024-04-20, 2:11 AM | Welcome Guest | Registration | Login
RSS

CumSa.ucoz.com

Main » 2008 » Septembrie » 8 » Cum sa faci dragoste cu o femeie
Cum sa faci dragoste cu o femeie
4:59 AM

Citind cu atentie acest material, vei putea sa-ti dai seama ce minunat instrument de contact cu fericirea infinita este femeia, atunci cind ea este iubita cu arta.

Acest capitol al site-ului ultrasex.ro ofera cititorului o analiza a ceea ce simt femeile, a ceea ce cauta ele la un barbat, felului in care prin anumite semne, isi exprima placerea sau asteptarile, totul vazut prin prisma femeii.

Lucrarea de fata se adreseaza barbatiilor moderni care isi pun intrebari si care se straduiesc ca viata lor afectiva sa fie creatoare si armonoioasa, intr-un cuvint implinita.


                 Daca vrei sa te simti intr-adevar satisfacut,
                 ai grija ca si partenera ta sa se simta la fel.

 

Aceasta lucrare nu-si propune sa ofere solutii pentru problemele cuplurilor nici sa faca o clasificare statistica a normalului si anormalului in materie de comportament sexual.

Scopul ei este mai degraba acela de a comunica barbatiilor, ceea ce o femie poate resimti cind este iubita intr-un anumit fel, care ii sunt asteptarile, modul in care doreste sa fie abordata, felul in care isi manifesa dorintele sexuale.

Pe parcursul acestui capitol veti afla cite ceva (ceva mai mult) despre: sexualitate feminina , importanta orgasmului si diferitele tipuri de orgasm, tehnici de abordare, diferite modalitati de dezmierdare, saruturi, pozitii excitante, mingiieri mai senzuale sau mai indraznete, fantasme si multe, multe alte chestii deosebit de interesante si bine de stiut.

Acest material va va face sa mergeti din descoperire in descoperire, pentru a cunoaste cit mai bine femeia in intimitatea ei; aceasta cunoastere va determina implinirea dumneavoastra din punct de vedere sexual.

Views: 3366 | Added by: cumsa | Rating: 5.0/1 |
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:

Our poll

Rate my site
Total of answers: 284

Login form

News calendar

«  Septembrie 2008  »
SuMoTuWeThFrSa
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Search

Subtitrari ::filme online gratis ::Digisport Live Filme online