Marti, 2024-04-16, 3:24 PM | Welcome Guest | Registration | Login
RSS

CumSa.ucoz.com

Main » 2008 » Septembrie » 8 » Cum sa faci mai mult sex
Cum sa faci mai mult sex
4:58 AM
Pentru barbati, nu exista putin si bun, mai ales cand vine vorba de sex. Avem nevoie de mult, bun si, daca se poate, cu cat mai multe femei. Da, stiu, o relatie stabila are multe avantaje, dar, daca se intampla sa fii singur, de ce sa nu profiti de libertate si sa nu marchezi la cat mai multe porti? Nu-ti fa griji, o reputatie de tip cu o viata sexuala bogata nu va indeparta femeile, ceea ce le sperie pe ele este instabilitatea sentimentala, dar asta e cu totul altceva.

Cum sa faci sa ajungi in patul cat mai multor femei? Nu e chiar floare la ureche, dar nici atat de greu pe cat se spune.

1. Incepe cu exteriorul. Ai grija de corpul tau, imbraca-te cu haine care-ti stau bine, fii ingrijit. Sunt si tipi naspa cu succes la femei, dar acestea sunt cazuri rare.

2. Alege-ti corect locurile de agatat. Nu aborda femei pe strada, la locul de munca, in supermarketuri, sau in cafenele. Asa poti, cel mult, sa cunosti o femeie cu care sa incepi o relatie. Daca vrei doar sex, ocheste locurile unde ies fetele la agatat, cum ar fi barurile de noapte si discotecile.

3. Agata in haita. Daca esti cu un grup de amici, prezinti mai multa incredere si esti si tu mai sigur pe tine. Daca iesi singur la agatat, iti reduci sensibil sansele de a face sex in acea seara, pentru ca fetele te pot percepe ca fiind periculos.

4. Invata sa abordezi femeile. Lasa textele rasuflate, ocheadele libidinoase si gesturile teatrale. Daca vezi intr-un bar o tipa care iti place, du-te simplu la masa ei, priveste-o direct in ochi si invit-o la dans, sau la masa ta si a prietenilor tai.

5. Fii sigur pe tine, dar politicos. Balbaielile si timiditatea nu duc nicaieri atunci cand vrei sa ai o aventura. Nu arata unei tipe ca esti intimidat de frumusetea ei, chiar daca simti ca ti se taie rasuflarea cand te uiti la ea. Fii cool si fara complexe, insa nu uita de respect. Daca o tipa spune "nu", nu insista si reorienteaza-te, ca noaptea e scurta. Daca te tii de capul unei femei care te respinge, poti atrage si dezaprobarea celorlalte, sau poti fi chiar dat afara din local de bodyguarzi.

6. Citeste corect semnalele femeilor. Daca dansezi cu o tipa si ea sta teapana ca un bat, sau roseste ca o fecioara, ia-ti gandul de la sex! O femeie dispusa la un one-night stand va fi receptiva la contactul fizic, va ajunge rapid la o discutie despre sex, iti va zambi seducator si nu se va simti jignita daca ii faci un compliment vizavi de fizicul ei.

7. Nu te lasa inselat de aparente. Poti vedea o tipa care e imbracata foarte sexy si danseaza cu toti tipii care o invita, dar asta nu inseamna neaparat ca e dispusa sa mearga mai departe. Unor fete le place pur si simplu sa starneasca barbatii fara sa le dea nimic mai mult... si sa speram ca acest delict va fi curand recunoscut si pedepsit de Codul Penal, nimic nu e mai rau decat sa te excite o femeie si apoi sa te lase cu ochii-n soare! Invita si tu la dans mai multe fete care te atrag si apoi alege-o pe cea cu care simti ca ai cele mai multe sanse sa ajungi in pat.

8. Daca agati o tipa, nu intra in discutii profunde. Da-i clar de inteles ca vrei doar sa te distrezi, ca sa te scutesti din start de complicatii.

9. Foloseste-te de efectul alcoolului, dar nu exagera. Nu este corect sa duci in pat o femeie care e beata de nu mai stie ce-i cu ea. Nu mai spun ca se pot intampla si chestii penibile, cum ar fi sa i se faca rau (cunosc oameni care au patit-o... nu e deloc placut!), sau sa te acuze a doua zi ca ai profitat de ea. O tipa usor pilita e varianta ideala.

10. Consolideaza-ti reputatia de amant bun. Culca-te cu o tipa reputata ca barfitoare si ai grija s-o aduci pe culmile extazului. A doua zi va povesti tuturor prietenelor ei si vei obtine un capital de imagine de pe urma caruia vei putea profita la greu.
Views: 29549 | Added by: cumsa | Rating: 4.7/3 |
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:

Our poll

Rate my site
Total of answers: 284

Login form

News calendar

«  Septembrie 2008  »
SuMoTuWeThFrSa
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Search

Subtitrari ::filme online gratis ::Digisport Live Filme online