Vineri, 2024-03-29, 4:44 AM | Welcome Guest | Registration | Login
RSS

CumSa.ucoz.com

Main » 2008 » August » 19 » Cum sa cresteti sansele de a ramane gravide in timp scurt
Cum sa cresteti sansele de a ramane gravide in timp scurt
4:11 AM
Cu cat stiti mai multe despre ciclul menstrual, cu atat va va fi mai usor sa identificati zilele de fertilitate maxima. Poate vi se va parea util sa tineti un calendar al ciclului menstrual, notandu-va zilele de inceput ale menstrei, ziua cand se termina, orice simptome preovulatorii si altele.

Invatati cum sa va urmariti cele 3 semne ale fertilitatii: cantitatea si calitatea mucusului cervical (sunteti fertila cand mucusul este abundent si de textura albusului de ou), pozitia si consistenta cervixului (este localizat sus in interiorul vaginului si este moale si carnos - cand sunteti fertila) si fluctuatiile in temperatura bazala (aceasta va creste cand ovulatia s-a produs).
Faceti dragoste in zilele potrivite, deoarece nesicronizarea in procreere va poate distruge planurile de a avea copii.

Cercetatorii au aratat ca un efect de suctiune este creat atunci cand femeia ajunge la orgasm, ceea ce face ca cervixul sa atraga sperma in vagin cu mai multa eficienta. Din moment ce aceasta poate sa transporte sperma din mediul vaginal foarte acid cat mai repede, se poate asigura astfel supravietuirea unui numar cat mai mare de spermatozoizi.

Incercarea de a face dragoste in fiecare zi a perioadei fertile poate sa te secatuiasca de puteri fizic si psihic, dar nici nu sporeste sansele de a ramane gravida. In cazul in care partenerul tau nu are o cantitate prea mare de sperma, este foarte probabil ca medicul sa va recomande sa faceti sex o data la doua zile.

Creati-va un mediu vaginal neagresiv pentru sperma. Evitati sprayurile vaginale, tampoanele parfumate si lubrifiantii artificiali, care pot interfera cu planurile de conceptie. Nu sariti din pat chiar imediat. Cat timp nu e necesar sa va ridicati fundul cu perne sau sa recurgeti la alte masuri extreme pentru a da spermei un imbold, este o idee buna sa ramaneti intr-o pozitie orizontala pentru macar cateva minute dupa ce ati terminat de facut dragoste. In cele din urma, gravitatia este un dusman formidabil al spermei.

Amintiti-va ca procreerea este un joc al numerelor. Puteti face totul ca la carte, fara sa ramaneti insarcinate de la prima incercare. Studiile au aratat ca este nevoie in medie de sase luni pentru a procrea si chiar si o perioada de un an este considerata ca fiind normala.

Este mai bine sa cautati ajutor mai devreme decat mai tarziu in cazul in care aveti de-a face cu o probleme de fertilitate.
Views: 2473 | Added by: cumsa | Rating: 5.0/1 |
Total comments: 1
1 sofia  
0
deja de 3 ani ma kinui sa ramin gravida si nu mi se primeste varog ajutatima

Name *:
Email *:
Code *:

Our poll

Rate my site
Total of answers: 284

Login form

News calendar

«  August 2008  »
SuMoTuWeThFrSa
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Search

Subtitrari ::filme online gratis ::Digisport Live Filme online